149
ks

Valrhona
ANDOA LAIT
39% mléčná čokoláda 70 g

Skladem 10 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Květiny
Tóny
Střední
Intenzita
Med, ovoce
Dochuť

Dalším skvostem od francouzské Valrhony je Andoa Lait 39% z peruánského kakaa. Čokoláda je krásně vyladěná svou přirozenou sladkostí a jemností těchto kakaových bobů. V čokoládě najdete svěžest po květinách s dozvukem medu, kakaa a sušeného ovoce.

149
133 Kč bez DPH
ks
🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma. Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Peru
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Valrhona, Katalogové číslo: 3395328349595 Hmotnost: 70 g, 100 g = 212,86 Kč

Složení

třtinov cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaové boby z Peru, slunečnicový lecithin. Obsah kakaa: min. 39 %. Může obsahovat stopy ořechů a lepku.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2448/589 kJ/kcal
Tuky
42 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
44 g
    z toho cukry
43 g
Vláknina
g
Bílkoviny
8 g
Sůl
0,26 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani ANDOA LAIT od Valrhona není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Fair Trade

Fair trade, neboli spravedlivý obchod, dává lidem z Afriky, Asie a Latinské Ameriky možnost uživit se vlastní prací za důstojných podmínek. Jedná se většinou o pracovníky přímo na kakaové plantáži, od kterých čokoládovny vykupují kakaové boby za férové ceny.

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Valrhona

Valrhona je světoznámá čokoládovna založená v roce 1922 ve Francii v Rhone Valley cukrářem Guironnetem, současný název Valhrhona dostala až v roce 1947. Nejprve na trh uvedla řadu výrobků Grand Cru pro odborníky a o pět let později i pro veřejnost. Čokolády této značky jsou vyrobeny z nejlepších kakaových bobů vybraných z jednotlivých zeměpisných oblastí (například čokoláda Caraïbe je vyrobena z kakaových bobů vypěstovaných v karibské oblasti, Manjari z bobů pocházejících z Madagaskaru).

Všechny čokolády od Valrhona

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Valrhona

Jivara

40% mléčná čokoláda 70 g
149
Do košíku
ks

Valrhona

Guanaja

70% hořká čokoláda 70 g
149
Do košíku
ks

Valrhona

Manjari

64% hořká čokoláda 70 g
149
Do košíku
ks

Valrhona

Bahibe

46% mléčná čokoláda 70 g
149
Do košíku
ks
-10% akce
Expirace
Valrhona 36% mléčná čokoláda CARAMELIA s karamelem a sušenkami 120 g

Valrhona

Caramelia

36% mléčná čokoláda s karamelem a sušenkami 120 g
199
179
Do košíku
ks