Čokoládovnu Standout Chocolate najdete ve švédském městě Kållered. Vyrábějí čokoládu tak, aby použili, co nejmenší počet ingrediencí v té nejvyšší kvalitě. V případě single origin tabulek je to pouze bio kakao a bio třtinový cukr. Nositelem chuti čokolád jsou pouze výběrové kakaové boby. Nakupují kakaové boby od farmářů, kteří s nimi sdílejí stejnou zapálenost pro kvalitu. Ke každé odrůdě, kterou si pro své čokolády Standout vybere, se chovají s respektem a s co největší šetrností zpracování, aby byla zachována její původní chuť. Kakaové boby pomalu praží, dosáhnou tím plné komplexní chutě.
Věří také v ekologickou, ekonomickou a sociální udržitelnost. Jejich obaly jsou z recyklovatelného papíru a vnitřní obal čokolády je z kukuřičného škrobu, dají se kompostovat. Zakládají si také na dobrém vztahu s farmáři a za kakaové boby platí vyšší cenu, než je tržní cena této komodity. Pomáhají v rozvoji farmářských komunit v kakaových zemích.
Zobrazit filtrování
35 produktů:
Řazeno: Dle doporučení
Proč to musíte ochutnat
Čokoládovna získává za své tabulky v každém roce světově uznávané ceny Great Taste, Chocolate Award nebo Academy of Chocolate. V roce 2022 získali Golden Bean od Academy of Chocolate za tabulku Maya Mountain Belize 70%.