Prodej skončil

Raaka Chocolate
PURE CACAO 100%
100% hořká čokoláda 50 g

Citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Tropické ovoce
Dochuť

100% tabulka od brooklynské čokoládovny Raaka vás dostane. Nečekejte od ní trpkost některých stoprocentních čokolád, je jemná až krémová, s typickými ovocnými tóny tanzánského kakaa a na konci vás čeká příjemně sladká dochuť.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Tanzánie
Původ bobů
USA
Vyrobeno


Výrobce: Raaka, Katalogové číslo: 850002567526 Hmotnost: 50 g

Složení

organické kakaové boby, organické kakaové máslo. Obsah kakaa: 100 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2076 g
Tuky
48 g
z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
32 g
    z toho cukry
0 g
Vláknina
28 g
Bílkoviny
12 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Pure cacao 100% od Raaka Chocolate není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

Raaka

Čokoládovnu Raaka najdete v New Yorku, konkrétně v Brooklynu. Největší zajímavostí této čokoládovny je proces zpracování kakaových single origin bobů, které v Raace nepraží, ale vyrábí tzv. “unrosated chocolate”. Jak sami říkají, proti pražení nic nemají, ale baví je více ovocná a zároveň autentická chuť “syrových” bobů, která vzniká právě pokud se kakaové boby neupraží. Používají kakaové boby z Tanzanie z Kokoa Kamili, Dominikánské republiky nebo Peru. A až budete v New Yorku, tak určitě nevynechejte exkurzi v této čokoládovně, stojí to za to.

Všechny čokolády od Raaka

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST