Bio
MILLÉSIME 50% mléčná čokoláda - GUATEMALA NOUGATINE AU CACAO BIO 70 g

Millésime
NOUGATINE AU CACAO
50% mléčná čokoláda s kakaovým griliášem 70 g

Není skladem
Kakao
Tóny
Silná
Intenzita
Karamel a kakao
Dochuť

Kdo si s čokoládou někdy rád nekřupne? Je tu další parádní čokoláda od belgických Millésime. Tentokrát jde o čokolád z guatemalského kakaa a uvnitř najdete kakaový griliáš s drcenými boby, který se na lomu blýská jako diamanty. Je skvělá.

209
187 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Guatemala
Původ bobů
Belgie
Vyrobeno


Výrobce: Millésime Chocolat, Katalogové číslo: 0745125088112 Hmotnost: 70 g, 100 g = 298,57 Kč

Složení

organické kakaové boby, org. třtinový cukr, org. kakaové máslo, org. sušené mléko, org. kakaový griliáš 34 % (kakaové boby, cukr, glukóza). Obsah kakaa: min. 50 %. Může obsahovat stopy jiných ořechů. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
1916,36/458,46 kJ/kcal
Tuky
24,91 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
9,85 g
Sacharidy
44,17 g
    z toho cukry
37,16 g
Vláknina
5,98 g
Bílkoviny
9,17 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani NOUGATINE AU CACAO od Millésime není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Millésime Chocolat

Na čokoládovnu Millésime Chocolat narazíte na svých cestách v Belgii ve městě Lutych. Čokoládová manufaktura se specializuje na výrobu bena to bar čokolád z kakaových bobů z vybraných světových plantáží a vybrábí tabulky v malém nákladu a poctivě. Používají kakaové boby exklusivní kvality a nikdy mezi sebou nemíchají boby z různých sklizní. Čokolatiér Jean-Christophe Hubertsvou čokoládovnu založil v roce 2017.

Všechny čokolády od Millésime Chocolat

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
MILLÉSIME 74% hořká čokoláda - GUATEMALA BIO 70 g

Millésime

74% GUATEMALA - TEROIR CAHABON

74% hořká čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks