Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 65% mléčná čokoláda 65% DARK MILK 100 g

Friis-Holm
DARK MILK
65% mléčná čokoláda 100 g

Není skladem
Kakao
Tóny
Silná
Intenzita
Karamel
Dochuť

Kakaové boby použité na tuto tabulku byly speciálně vybrány od malých pěstitelů, kteří zasadili tyto vynikající stromy v Nikaragui. Tato čokoláda má silné kakaové tóny zjemněné mléčnou a karamelovou chutí. Jedinečná tabulka na hranici mléčné a hořké čokolády.

299
267 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.


Výrobce: FRIIS-HOLM CHOKOLADE, Katalogové číslo: 5715247407011 Hmotnost: 100 g, 100 g = 299,00 Kč

Složení

kakaové boby, cukr, sušené mléko, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 65 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
1967/470 kJ/kcal
Tuky
41 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
43 g
    z toho cukry
36 g
Vláknina
g
Bílkoviny
8 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Dark milk od Friis-Holm není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

International Chocolate Awards – World

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Poznejte čokoládovnu

FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Mikkel Friis-Holm, původně šéfkuchař, zakladatel čokoládové značky Friis-Holm Chocolade, je opravdu zanícený pro svou sladkou práci. Patří mezi špičku nejlepších čokolatiérů světa.

Mikkel se k čokoládě dostal přes svá studia DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Na základě těchto znalostí si při výrobě svých tabulek pohrává s dobou fermentace, kdy nechává některé kakaové boby fermentovat kratší dobu nebo nechává kakao stejného původu a odrůdy obracet ve fermentačních boxech dvakrát a třikrát. Můžete tedy ochutnat dvě tabulky čokolády z jedné várky kakaových bobů a posoudit, do jaké míry může nepatrná změna v procesu výroby finálně ovlivnit její chuť.

Téměř každá z čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii a opravdu si je zaslouží. Pokud ochutnáte jednu, nebudete chtít nikdy přestat.

Všechny čokolády od FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST