Ideální horká čokoláda nejen pro kavárny a restaurace
Hledáte do své restaurace nebo kavárny kvalitní čokoládu na přípravu horké čokolády nebo dezertů?
Čokoládové pecky jsou v gastronomii vyhledávanou formou čokolády, jelikož se s nimi dobře pracuje. Výrobci je nabízejí ve větších pytlích a příprava, jak dezertů, tak horké čokolády je velmi snadná.
Na výběr pro vás máme velké množství variant a chutí. Vaše dezerty a horká čokoláda pro vaše strávníky mohou být jedinečné díky kakau z Konga, Peru, Ekvádoru, Venezuely, Kolumbie atd. Stačí si vybrat podle vaší představy a chuti a pak se pustit do vaření a pečení.A jak připravit tu opravdovou horkou čokoládu z čokoládových pecek? Je to velmi jednoduché. Stačí ve vodní lázni ohřát vodu, mléko nebo smetanu, podle toho, co preferujete a následně do tekutiny přisypávat čokoládové pecky a míchat a míchat, dokud nebude mít vaše horká čokoláda požadovanou hustotu.
Naše doporučení: přidejte do horké čokolády špetku chilli nebo skořice, čokoláda dostane úplně jiný rozměr. A pokud jste zvolili na přípravu 100 % čokoládu a je to na vás moc velká síla, oslaďte nápoj medem.
Ideální horká čokoláda je na světě!
Pokud byste s výběrem pro vaši kavárnu či restauraci potřebovali poradit, kdykoliv se na nás obraťte.