Bio
GR 70% hořká čokoláda HONDURAS BIO 50 g

Georgia Ramon
70% HONDURAS
70% hořká čokoláda 50 g

Není skladem
Banán
Tóny
Silná
Intenzita
Rozinky
Dochuť

S Georgia Ramon se nyní vydáme na výlet do Střední Ameriky do Hondurasu. Honduras sousedí s Nikaraguou, Guatemalou a Salvádorem, všechny tyto země jsou vyhlášené vysokou kvalitou kakaa a Honduras není výjimkou. Na severu Hondurasu najdete družstvo APACH (Asociación de Productores Agroforestales de la Cuenca del Rio Choloma), sdružení 110 malých pěstitelů kakaa. Plantáže najdete v pohoří El Merendon. Čeká na vás v krabičce čokoláda, ve které objevíte chuťové tóny banánů a rozinek.

189
189
169 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Honduras
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441821343 Hmotnost: 50 g, 100 g = 378,00 Kč

Složení

kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 70 %. Může obsahovat stopy mléka a ořechových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2328/556 kJ/kcal
Tuky
39 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
24 g
Sacharidy
35 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
10 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani 70% HONDURAS od Georgia Ramon není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST