Prodej skončil
akce
Expirace
-32% Francois Pralus 75% hořká čokoláda Brazílie 100 g

Francois Pralus
BRAZÍLIE
75% hořká čokoláda 100 g

Akční cena, minimální trvanlivost do 11. 8. 2022 Tato tabulka čokolády je vyrobena z brazilského kakaa z plantáže Monte Alegre v Itacaré, kakaovníky zde rostou v okolí řeky Rio de Contas, jižně od Bahie. Tato řeka protéká přímo „chapada diamantina“, historickou oblastí v centru města Bahia. Odrůdy Forastero a Cacao Badaro zde mají téměř stoletou tradici pěstování.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Brazílie
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085325630 Hmotnost: 100 g

Složení

kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin. Obsah kakaa: min. 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427 g
Tuky
44 g
z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9.4 g
Sůl
0.01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus