Feitoria do Cacao
DOMINICANA ZORZAL
82% hořká čokoláda 50 g

Není skladem
Karamel, káva
Tóny
Silná
Intenzita
Ořechy, zelené olivy
Dochuť
198
177 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Dominikánská republika
Původ bobů
Portugalsko
Vyrobeno


Výrobce: Feitoria do Cacao, Katalogové číslo: 5600266139169 Hmotnost: 50 g, 100 g = 396,00 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr. Obsah kakaa min.: 82 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2402/580 kJ/kcal
Tuky
43,9 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
30,8 g
    z toho cukry
16 g
Vláknina
12 g
Bílkoviny
9,4 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani DOMINICANA ZORZAL od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Poznejte čokoládovnu

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

Všechny čokolády od Feitoria do Cacao

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST



 


Máme pro vás něco speciálního!

Přihlaste se k odběru newsletteru a nenechte si ujít naše aktuální slevy a novinky

Odesláním formuláře souhlasíte s použitím adresy pro zasílání našich obchodních sdělení. Posíláme obvykle jeden newsletter týdně a můžete se samozřejmě kdykoliv odhlásit.