Feitoria do Cacao
NICARAGUA NIBS
57% mléčná čokoláda s kakaovými boby 50 g

Není skladem
Smetana
Tóny
Silná
Intenzita
Ořechy
Dochuť

Pokud patříte k milovníkům vysokoprocentních mléčných čokolád, měli byste ochutnat i tuto tabulku z kakaa z Nikaraguy. Kakao má svou přirozenou sladkou chuť s tóny kakaa, burákových a lískových ořechů. Tabulka je velmi jemná a krémová a její plnou kakaovou chuť krásně doplňují nadrcené kakaové boby. Skvěle se dá napárovat s espressem nebo tmavým pivem typu stout.

188
168 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 1999 Kč balení Original Beans knoflíků 100 g zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Nikaragua
Původ bobů
Portugalsko
Vyrobeno


Výrobce: Feitoria do Cacao, Katalogové číslo: 5600266139015 Hmotnost: 50 g, 100 g = 376,00 Kč

Složení

kakaové boby, kakaové máslo, třtinový cukr, odstředěné a plnotučné sušené mléko. Obsah kakaa: min. 57 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2490/600 kJ/kcal
Tuky
46 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28,9 g
Sacharidy
34,6 g
    z toho cukry
28,3 g
Vláknina
6,5 g
Bílkoviny
8,7 g
Sůl
0,17 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani NICARAGUA NIBS od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

International Chocolate Awards – European, Middle Eastern and African Bean-to-bar

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

Všechny čokolády od Feitoria do Cacao

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Feitoria do Cacao

COSTA RICA UPALA 92%

92% hořká čokoláda 50 g
198
Do košíku
ks

Feitoria do Cacao

COSTA RICA UPALA 76%

76% hořká čokoláda 50 g
198
Do košíku
ks

Feitoria do Cacao

SAO TOME & Flor de Sal de Aveiro

72% hořká čokoláda se solným květem 50 g
198
Do košíku
ks

Feitoria do Cacao

PERU MARANON

72% hořká čokoláda 50 g
209
Do košíku
ks